autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Rättikaton huoltotoimenpiteistä (Honda s2000)  (Luettu 158 kertaa)

Poissa Letkajenkka

  • Uudenkarhea
  • Viestejä: 1
Lyhyestä virsi nätti. Ostin edellisenä kesänä elämäni ensimmäisen rättikatollisen auton (Honda S2000). Haluaisin tehdä kaikki huoltotoimenpiteet oikein. Auton rättikatto on kaikinpuolin ihan hyvässä kunnossa ja haluisin pitää sen niin.
Viime kesän päätteeksi pesin ja käsittelin katon Autoglymin tuotteilla, uskon että tuolla saa katolle pinnan että hylkii siis hyvin vettä ja shittiä.

1. Katossa on pieni -- ei suoranainen repeymä mutta kuitenkin hajonnutta pintaa yhdessä kulmassa. Näkisin että kannattaa korjata ettei lähde kasvamaan.

Onko PK-seudulla todettua hyvää huoltoa tällaista varten? Onko helppoja omia huoltotoimia jolla tällaisen skraidun saisi ummistettua?

2. Ymmärtäisin että kaikki mahdolliset kumitiivisteosat johon rättikatto tulee kiinni kannattaisi käsitellä että pysyvät hyvässä kunnossa jotta niiden vesitiiviys pitää

Tuleeko tähän mieleen jotain ainetta jolla kumiosat siis kannattaisi käsitellä yleisesti?

3. Tähän päälle jos joku pystyy suosittelemaan PK-seudulta luotettavaa huoltoa mihin voisi kiikuttaa tämän mallin auton, juttelisin mielelläni muutamista moottorin huoltotoimista joita voi tehdä tai jättää tekemättä. Esim. "timing chain tensioner" vaihdosta vanhemmalle moottorityypille puhutaan, tai venttiilien vaihdosta uudemman vuosimallin vastaaviin.

Myös jos jotain aiheesta tuntevaa forumia tai keskustelualuetta tulee mieleen niin saa mainita!

Kiitos!

Poissa Vollgas

  • Sisäänajettu
  • *
  • Viestejä: 279
Vs: Rättikaton huoltotoimenpiteistä (Honda s2000)
« Vastaus #1 : 06.04.2019 14:59 »
Eipä tästä taida isoa apua olla mutta mainitsen että Wheeler Dealersissä kävivät läpi S2000:n jaksossa 12/18.