autoilua & elämää

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraava]
1
Toyota / Vs: Toyota Corolla 12th gen. ( E210, 2018 -> )
« Uusin viesti kirjoittanut Hesusnis tänään kello 00:20 »
Norjassa ei näköjään myydä sedania lainkaan, siksi niitä ei varmaan siellä näykään ;D Ei sillä, ei niitä ole kyllä täälläkään näkynyt liikenteessä muita kuin liikkeen essari.

No se selittääkin.
2
Toyota / Vs: Toyota Corolla 12th gen. ( E210, 2018 -> )
« Uusin viesti kirjoittanut Karvis eilen kello 23:52 »
Norjassa ei näköjään myydä sedania lainkaan, siksi niitä ei varmaan siellä näykään ;D Ei sillä, ei niitä ole kyllä täälläkään näkynyt liikenteessä muita kuin liikkeen essari.
3
Toyota / Vs: Toyota Corolla 12th gen. ( E210, 2018 -> )
« Uusin viesti kirjoittanut Hesusnis eilen kello 23:46 »
On tullut tässä viikon aikana ajeltua Norjassa ja Ruotsissa, yhteensä noin 3000km tähän mennessä. Semmoinen mielenkiintoinen huomio uusista Corolloista. Norjassa uusia Corolloja näkyi suhteellisen paljon, mutta mielenkiintoista oli korimallien väliset suhteet, selkeästi eniten oli hatchbackia (sitä pientä), seuraavaksi farkkua ja en muista nähneeni yhtään sedania. Lyhytperäisiä oli ehkä 70% ja farkkua 30%. Voi tietty olla, että eri mallit on tulleet eri aikaan saataville.

Pohjois/keski Ruotsissa ei ole uutta Corollaa näkynyt oikein ollenkaan, pitää huomenna katsella, että näkyykö Tukholman seudulla runsaammin.
4
Mercedes-Benz / Vs: Mercedes-Benz E -sarja
« Uusin viesti kirjoittanut r.e.t eilen kello 23:16 »
Nyt on tullut ryppyjä rakkauteen mesen kanssa...ensin tukivarsi vaihtoon ja viimeisin case meni sitten takuun jälkeen omaan piikkiin, adbluen paineletkussa mikrovuoto, välillä vuotaa, välillä ei. Sen verran kuitenkin, että pakko vaihtaa  >:(

http://www.mersuforum.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=156349&p=1271750#p1271750
5
Volvo / Vs: Yleistä Volvosta
« Uusin viesti kirjoittanut Leo eilen kello 23:11 »
Siinä menee Volvon serkku kovaa:
https://www.motor1.com/news/366671/lynk-co-03-cyan-nurburgring-records/
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M3e69sptwvE" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">https://www.youtube.com/watch?v=M3e69sptwvE</a>

6
Muut kulkuneuvot / Vs: Moottoripyörä!
« Uusin viesti kirjoittanut tohis eilen kello 23:07 »
Paras keino lisätä ketjun ikää olisi MZ:sta ja pappa-Tunturista tuttu kotelointi. Ennen wanhaan MZ-miehillä ketjut olivat lähes ikuisia, vaikkei siihen aikaan ollut vielä edes O-rengasketjuja. Vaan yritäpä löytää suojakoteloita nykypyörille, edes lisävarusteena...
7
Asuminen, rakentaminen ja kiinteistötekniikka / Vs: Nosto-ovi
« Uusin viesti kirjoittanut Paukku eilen kello 22:55 »
Onko kellään kokemusta taitto-ovista? Siis ovilehdet taitetaan oviaukkojen sivuille.
8
Volvo / Vs: Volvo XC60 (2018-)
« Uusin viesti kirjoittanut Leo eilen kello 22:43 »
Minkähän vuoksi XC60 T8 mallin myynti on hyytynyt lähes täysin? Kesäkuussa rekisteröitiin 15 kpl ja heinäkuussa 12 kpl. Onko Audin, Mersun ja BMW:n julkistetut hybridit vieneet asiakkaat?
Todennäköisesti USA:n ja Kiinan kauppasota ja tuotannon uudelleenjärjestely on hidastanut toimituksia. Näin oli jossain uutinenkin. Eli Ruotsissa tehdyt menee nyt jenkeille.
9
Asuminen, rakentaminen ja kiinteistötekniikka / Vs: Sauna
« Uusin viesti kirjoittanut juntikka eilen kello 22:41 »
Tänään oli tarkoitus testata Bengtskärin sauna. Mutta ei päästy perille tuulen takia.... Ei myöskään saatu tietoa, matkan peruutuksesta, joten jouduimme Örööseen. No, meni se päivä sielläkin. Just, tulin mökin saunasta ja oli hyvä. Aiemmin illalla varovasti herättelin savusaunan kiviä, jos vaikka sunnuntaina siellä istuskelisi ;D
10
Muut kulkuneuvot / Vs: Moottoripyörä!
« Uusin viesti kirjoittanut foorumilainen eilen kello 22:40 »
Silloin kun ketjuja keiteltiin niin niissä tuskin oli samanlaisia O-, X, Y, Ä tai Ö-renkaita. En rupeaisi nykyketjuja keittelemään.

Joo. Nuo ketjurasvat on tehty nykyketjuille. En minäkään keittäisi. Eivät vaan tainneet ennen kestää noin pitkään kuin nyt. Muistan kun 1986 Honda VFR 750 oli ajettu 22 000 ja ketjuissa oli jo kiristysvara loppunut. Tosin pyörä tuli minulle 21 000 ajettuna, eikä tietoa oliko ketjuja hoidettu lainkaan.
Sitten oli Suzuki 125 ketjuillla ajettu 5 000. Kiristysvara loppu ja viedessäni pyörää ostajalle katkesivat matkalla ja lensivät metsään.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraava]