autoilua & elämää

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kori, autosähkö, sisätilat, autonhoito, huollot / Vs: Sisustan "laatu"
« Uusin viesti kirjoittanut Hesusnis tänään kello 07:23 »
Uudessa Citroen Cactuksessa on mielestäni ideaa sisustuksen suhteen. On vähän semmoinen lounge-henkinen, tarvittaessa vähän väriä löytyy, olematta kuitenkaan liian silmäänpistävä.
2
Kori, autosähkö, sisätilat, autonhoito, huollot / Vs: Sisustan "laatu"
« Uusin viesti kirjoittanut Autoilija92 tänään kello 03:54 »
Sisustuksen värit on tosiaan mielenkiintoinen aihe. Vaaleammat sävyt toisivat avarampaa tunnelmaa sisälle kuin tämä iänikuinen perusmusta. Sisustan väreistä on taidettu tehdä jonkinlainen luksusvaruste kun enimmäkseen paremmin varustetuissa Premium -autoissa taitaa nykyään olla  saatavana muitakin värejä sisustukseen kuin mustaa. Tosin vaaleanharmaakin on aika tylsää.
Itse kyllä pidin niistä beigen ja sinisen sävyisistä sisustuksista 80-90-luvun autoissa, taisi niitä alkaa olla jo 70-luvun lopullakin. Voisihan vaikka hillitysti värjättyjä paneeleja olla edes joku paneeli siellä täällä mustan seassa tuomassa vähän väriä sisustukseen. Kasarillahan taisi monesti olla koko sisustus sitä vaaleanruskeaa tai sinistä, tms. väriä, ehkä siinäkin mentiin vähän liiallisuuksiin.

Sivulasien puitteissahan näkyy kyllä nykyautoissakin korinväriä mutta se nyt on pientä, niin ohut kaistale että ei itseä haittaa. Eri asia oli ne 70-luvun laajat peltipinnat, esim. Opel Kadett B, alkaa oikein palelemaan kun muistelee talvisia kyytejä siinä autossa :D
3
Matkustaminen / Vs: Moottoripyörämatkailua ulkomailla.
« Uusin viesti kirjoittanut Mrk tänään kello 00:29 »
Tuota vuokrausta käyttää moni suomalainen. Loppupeleissä ei ole kovinkaan tyyristä ja jää nuo siirtymät pois, riittää lyhyempikin loma.
4
Topic voidaan lukita.
5
Tähän tulee tuskin lisättävää.^
6
Liikenne / Vs: Yksilöityjä rekisteritunnuksia
« Uusin viesti kirjoittanut juzzipussi eilen kello 23:49 »
IM-2  Toyota Auris,oliskohan hybridi ollut

Lähetetty minun FRD-L09 laitteesta Tapatalkilla

7
Musiikki, tv ja elokuvat / Vs: Musiikkia korville!
« Uusin viesti kirjoittanut juupeli eilen kello 23:34 »
Jaa että Gibbonsin Billy on julkaisemassa uutta albumia. Pari biisiä on jo tubessa. Albumin nimi on The big bad blues ja ainakin nämä styget viestittävät vahvasti että B F G tekee juuri sitä mikä häneltä hoituu aivan erityisen hyvin. Musa, kitarat ja soundi on just niin gibbonsia että...  8)

Billy F Gibbons : Missin' yo' kissin'  (2018)

<a href="https://youtu.be/D2KXQ9jOgZo" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">https://youtu.be/D2KXQ9jOgZo</a>
8
Yleistä eri automerkeistä / Vs: Polttoaineen kulutuksen seurantaa
« Uusin viesti kirjoittanut JS88 eilen kello 23:31 »
Liekkö kaikkien aikojen minimi kesärajoituksilla, tankkauksesta mitattu 6,1 ajotietokone 5,8. Mukana 60, 80, 90, 100, 110 ja 120 rajoituksia. Yleensä ~10% yli rajoituksen mittariin ja hitaammista ohi ripeästi. Kaupunkia mukana alle 100km joka helpotti toki reilusti pieneen lukemaan pääsyä.
9
Volvo / Vs: Volvo XC60 (2018-)
« Uusin viesti kirjoittanut zagg eilen kello 23:19 »
Mulle bensalitra maksaa just yhtäpaljon laittoi sen ruohonkeikkuriin, tonnin autoon tai 70ke hypridi volvoon, aina parempi mitä vähemmän sitä kuluu.

OK
10
Mercedes-Benz / Vs: Mercedes-Benz GLC-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut zagg eilen kello 23:17 »
Eipä tuossa mitään kummallista ole. Apple Carplayn navi ehdottaa käyntihistorian ja kalenterin perusteella aamulla reittiä tarhan kautta töihin ja illalla punttisalin kautta kotiin. Ja tämä heti kun autoon istahtaa.


offia, mulla apple alkoi ehdotteleen töistä lähtien että ajoaikaa 11min kohteeseen Alko ::)
Sivuja: [1] 2 3 ... 10