autoilua & elämää

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Liikenne / Vs: Taksiketju
« Uusin viesti kirjoittanut Antza tänään kello 00:50 »
Kajon haukkasi  suuren palan. Saa nähdä tukehtuuko  siihen. 200 autoa pitäisi olla ympärivuorokautisessa liikenteessä ja 180 bemarista3 on 179 maahantuojan hallussa kun kuulemma pitäisi olla rahaa kun ne hakee. Näin minulle kerrottiin eilen, joten vastuuta lausuman todenperäisyydestä en ota.
Muistaakseni kun Kajonin Bemareista aikanaan uutisoitiin niin siinä olisi ollut maininta että ne olisivat liisareita. Voin muistaa ihan väärinkin mutta toisaalta se tuntuisi aika loogiselta tavalta mahdollistaa moinen liike. Mutta voihan olla että rahoitusyhtiöllä ei ole vielä ollut rahaa hakea autoja pois  ;D
2
Musiikki, tv ja elokuvat / Vs: Musiikkia korville!
« Uusin viesti kirjoittanut juupeli tänään kello 00:27 »
Tämä Paradoxin Electrify teki lopulta niin kovan vaikutuksen, että piti kaivaa se netistä käytettynä omaan hyllyyn. Eipä tule montaa tälle vertoja vetävää 2000-luvun metallitekelettä mieleen! Ja parhaimmalta tämän sortin meno kuulostaa tietenkin autossa volumet kipurajalla 8)

Kolme näytettä yhdeltä albumilta. Kyllä silloin täytyy edes maistiaiset ottaa. Ei mene hylkyyn, muttei kyllä hyllyynkään (keksin just tämän sloganin). Okei, ei öristä, mutta hankala on tarttumapintaa hamuilla. Ehkä biisi silloin tällöin...  :)
3
Musiikki, tv ja elokuvat / Vs: Musiikkia korville!
« Uusin viesti kirjoittanut juupeli tänään kello 00:17 »
Juupeli ja Turboman hehkuttivat toisessa säikeessä Joe Bonamassaa niin laitetaan nyt tiukkaa kamaa tähän, Joe ja Glen Hughes mm

Juu, tää on vähän tai vähän enemmän nolo juttu meikäläiselle. Minähän siis tiedän tämän bändin, Black Country Communion, minulla on jopa heidän kaksi ekaa albumiaan kuunteluissani. Mutta kun se vaan ei ole lyönyt itseään sillä tavalla läpi että tulisi kuunneltua enempää. Musassa ei varsinaisesti ole yhtään mitään vikaa, tuokin linkin biisi debyytiltä on ihan toimiva styge. Tässä voi olla samaa kuin Chickenfootin kanssa. Ei vaan iske samoin kun äijien soolot.

Aion kuitenkin ottaa itseäni niskasta ja paneutua paremmin BCC:n meininkiin, heiltähän on näköjään tullut kaksikin levyä lisää  :)
4
Lifestyle ja muut elämän askareet / Vs: Missä olet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut JiiJii71 eilen kello 23:59 »
Oulussa, käyn yöpuulle Arinassa.
5
Auto- ja moottoriurheilu / Vs: Ralli
« Uusin viesti kirjoittanut Cyclic Stig eilen kello 23:39 »
Voisikohan olla, että PSA siirtää ralliosaamisen Peugeotin alle ja pysyy sarjassa sen brändin puitteissa? Onko tästä näkynyt jossain spekulaatioita? En ole törmännyt, mutta en erityisen aktiivisesti ole asiaan kyllä syventynytkään.
Kait se mahdollista voisi olla. Tosin eipä ole sattunut itsellekään mitään tuon suuntaista silmään niissä motorsporttimedioissa joita itse tulee seurattua. Sitikan budjetti on kuitenkin nykyään todella paljon pienempi kun vielä muutama vuosi takaperin, yritetään mennä / menestyä vähän niinkuin “vanhoilla höyryillä”. Toistaiseksi vielä onnistuu joten kuten mutta kuinka kauan?

Montaa valmistajaa en vain keksi jotka olisivat kiinnostuneita tulemaan mukaan kilpailukykyisella budjetilla & autolla. Historiaa peilaten; Subaru tai Mitsu? Vaikea nähdä, ovat molemmat pudonneet useimmilla markkinoilla aika marginaali valmistajiksi. Liian pieniä investoidakseen sellaisia summia joita wrc nykyään vaatii. VW tuskin palaa ainakaan ihan äkkiä. Italian valmistajat tuskin koskaan. Rellulta voisi irrota tarvittava tukko euroja elleivät olisi niin voimakkaasti läsnä jo muissa sarjoissa. Joten sekin on nöy. Nissan (samaa konsernia) tuskin, varsinkin kun Rellun Formula E proggis siirtyy Nissanin alaisuuteen ensi kaudesta lähtien.

Sarjan kannalta on tosi huono jos ennustukseni Sitikan lähtemisestä sarjasta ennenpitkää toteutuu. Pienen piristymisen jälkeen sarja uhkaisi jälleen näivettyä kasaan.
6
Liikenne / Vs: Havaintoja liikenteestä
« Uusin viesti kirjoittanut Karvis eilen kello 23:33 »
Joo, on noitakin. Mutta käsi sydämellä. Mahtuuko omalle puolen tietä, keskiviivan oikealle puolen, kaksi keskiluokan autoa ajamaan turvallisesti 100 km/h. Minusta ei. Oven kahvat toisiaan hinkaten kyllä.

Edit: Tämä oli siis tuohon Karviksen kommenttiin.

Sopii kyllä kun se hitaampi ajaa siellä oikeassa reunassa.
7
Lifestyle ja muut elämän askareet / Vs: Missä olet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut -sami- eilen kello 23:13 »
Nizza on kyllä yks lempparipaikoistani missä olen käynyt. Vaikka periaatteena on mulla yleensä ollut että en samaan paikkaan uudestaan matkusta koska maailmassa on niin paljon käymättömiä paikkoja. Nizzan kohdalla voisin kyllä tehdä poikkeuksen

Näin miekin olen pyrkiny tekee. Tosin toka kerta täällä, kun viimeeksi lensin tänne vain lounaalle aamukoneella ja illalla jo pois...
8
Liikenne / Vs: Bongasin vanhan auton
« Uusin viesti kirjoittanut Markku eilen kello 22:52 »
^ jotain hyvää sille pakopuolelle oli asennettu, ääni oli ihan toista kuin perus-96:n.

Mitä konehuoneeseen sitten on laitettu..sitä ei saanut selville. ::)
9
Hidas on maaposti kiinasta. 13.2. tilatut panssarilasit tuli tänään postilaatiikkoon. Tämä on oma ennätys. Johan tytön puhelimen lasi olikin hajalla alakulmasta.
10
Liikenne / Vs: Taksiketju
« Uusin viesti kirjoittanut JakeS eilen kello 22:46 »
Helsinki-Vantaan lentoasemalle tulee neljä (4) taksikaistaa.

Kilpailutuksessa oma kaista on irronnut Lähitaksille, Vantaan taksille ja Kajonille. Neljäs kaista on vapaa kaikille mittariautoiljoille.

https://yle.fi/uutiset/3-10219549


Edit: Vantaan Taksi on nykyisin Lähitaksin tallissa. Onko Lähitaksi nyt hajoamassa vai miten? Eipä ole kuin pari viikkoa siitä kun Lähitaksi volisi Taksi Helsingille ja Taksiliitolle reiluudesta. Näin, vaikka oli jo omat tarjoukset Finaviassa sisällä.  ;D

Vantaan taksi oy erillinen yhtiö joka laittoi myös tarjouksen ja yksi asema tipahti. Lähitaksi laittoi myös tarjouksen  ja yhden aseman voitti itselleen.  Kun kerran yksi operaattori voi saada yhden aseman niin mitä ihmeellistä siinä on, että kummatkin osallistuu tarjouskilpailuun ?
Olisihan se voinut mennä niin, että htd  saa yhden ja Vantaan taksi yhden mutta lähitaksi jäisi ilman.
Kajon haukkasi  suuren palan. Saa nähdä tukehtuuko  siihen. 200 autoa pitäisi olla ympärivuorokautisessa liikenteessä ja 180 bemarista3 on 179 maahantuojan hallussa kun kuulemma pitäisi olla rahaa kun ne hakee. Näin minulle kerrottiin eilen, joten vastuuta lausuman todenperäisyydestä en ota.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10