autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Yliteippaus.fi Uutuustuote - OptiCont TPU lamppukalvo  (Luettu 355 kertaa)

Poissa Digibadger

  • Aluevalvoja
  • Uudenkarhea
  • *****
  • Viestejä: 7
Verkkokauppaamme on lisätty uusi laatutuote: OptiCont TPU lamppukalvo. Sitä on saatavilla kolmella eri sävyllä: Light-, Medium- ja Dark Black. OptiCont TPU ajovalokalvo eroaa perinteisistä PVC-ajovalokalvoista erinomaisilla ominaisuuksillaan.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat kiilto, kestävyys ja itsestään korjautuva pintakerros. OptiCont TPU lamppukalvo on myös hydrofobinen eli vettä hylkivä. Hydrofobisuuden ansiosta kalvo pysyy kirkkaana ja kiiltävänä. OptiCont TPU lamppukalvo kestää käytössä jopa 5-7 vuotta. Sen mahdollistaa kalvon materiaali ja paksuus (152 mikronia). Lamppukalvon paksuus ja itsestään korjautuva pintakerros tarjoavat hyvän suojan kiveniskuja vastaan. Katso uudet OptiCont TPU lamppukalvot.

Lamppukalvon voi asentaa itse, eikä se vaadi mitään erityistä ammattitaitoa. Kalvon voi asentaa asennusliuoksen kanssa tai kuivana. Asennukseen vaadittavat välineet löydät meidän verkkokaupastamme.

Mikäli olet innostunut autosi ulkonäön kohentamisesta, löydät meidän verkkokaupastamme myös laajan valikoiman autoteippejä. Valikoimaamme kuuluu OptiContin, Mactacin, 3M:n ja Averyn autoteippejä. Katso kaikki autoteipit.

Lisätietoa asentamisesta tai tuotteistamme voit kysellä puhelimitse 0456959409 tai sähköpostitse info@yliteippaus.fi

Kaikki OptiCont TPU lamppukalvojen sävyt alla:

Light BlackMedium BlackDark Black