autoilua & elämää

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraava]
1
Tesla / Vs: Yleistä keskustelua Teslasta
« Uusin viesti kirjoittanut kaius tänään kello 19:10 »
Autoilun automatisoiminen on monta kertaluokkaa vaikeampaa kuin ilmailun.

Tämä väite vaatisi vähän enemmän villoja kuin sokea luottamus nimimerkin arvioon. Löytyykö?
2
KIA / Vs: Kia Ceed 2018-
« Uusin viesti kirjoittanut Ouzi tänään kello 19:09 »
Rinta juoppo myös myy
3
AV, HiFi, tietotekniikka, mobiiliviestintä, valokuvaus / Vs: Mikä matkapuhelinliittymä?
« Uusin viesti kirjoittanut Ouzi tänään kello 19:08 »
Joko 5g liittymiä saa alle 29,90 ? 150-200m olen tottunut maksaa 15-20€. Vaikka 5g puhelin on olen toistaiseksi mennyt noilla tarjoushinnoilla.
4
Tesla / Vs: Yleistä keskustelua Teslasta
« Uusin viesti kirjoittanut Sopeutuja tänään kello 19:07 »
Lähes kaikkea muuta kuin tieliikennettä ajaa jo robotti pääosan matkasta. Laivoja, lentokoneita, junia..

Silti koneiden nokissa istuu KAKSI kovapalkkaista järjestelmänvalvojaa, vaikka tilaa on paljon ja apuna on ulkoisia laitteita, joita autoliikenteessä ei ole. Käsin lennetään alle prosentti lennosta, mutta edes toisesta lentäjästä ei päästä eroon.

Autoilun automatisoiminen on monta kertaluokkaa vaikeampaa kuin ilmailun. Silti ilmailussa eikä edes kiskolikenteessä ole päästy eroon kuljettajista.
5
Volvo / Vs: Yleistä keskustelua Volvosta
« Uusin viesti kirjoittanut jti tänään kello 19:07 »
Vasta -24  :( se on kyllä liian myöhään. Ens vuonna olis pitänyt lanseeraus tehdä. Pitääkö tässä vielä yksi polttomoottoriauto hankkia  :o
6
KIA / Vs: Kia Ceed 2018-
« Uusin viesti kirjoittanut batman14 tänään kello 19:05 »
Ei ole Kiat edullisia. Vertailun vuoksi Focuksen ja Civicin saa noin 4t€ halvemmalla ja yli 180hv moottorilla sekä parhaalla varustelulla ProCeediin nähden.

Nojuu ehkä ei luokassaan sitten olekaan, mutta verrattuna muihin seuraajiin mitä on pyöritellyt niin tällainen on n. 10k€ halvempi. Toki vähän eri autokin, mutta tässä ProCeedissä miellyttää ulkonäkö. Civic ja Focus eivät kyllä ole edes listalla, koska ovat itselleni liian harmaita/tavallisia. Tai no Civic on nykyään aika erikoisen näköinen, mutta ei sytytä ei sitten yhtään.

Tästä onkin tulossa facelift piakkoin, joten jäänen seuraamaan sitä. Eikä tässä nyt mitään vakavaa ole meneillään, mutta osuipahan tämä vain tutkaan vklp aikana. Ehdottomasti käyn tällaista kokeilemassa jossain vaiheessa. PK-seudulla taitaa Delta Auto olla ainoa myyjä? Ainakin on todella surkeat sivut koska en oikein mistään löydä mistä koeajon edes voi varata tai sitten olen sokea.
7
AV, HiFi, tietotekniikka, mobiiliviestintä, valokuvaus / Vs: Mikä matkapuhelinliittymä?
« Uusin viesti kirjoittanut Jysky tänään kello 19:00 »
Meillä vaimon gsm-liittymä, Elisa viihde sekä kotikuitu- ja gsm nettiliittymä Elisalta. Gsm-liittymästä ja tosta ”kuidusta” saa S-bonusta jos maksaa niin että rahat perillä eräpäivänä.

Nyt uusimmalla laskulla on gsm liittymän kohdalta poistunut S-kertymä. Kuis muilla? Pieni ja merkityksetön raha, mutta kun töissä tapellu Postin laskutuksesta niin valmiiks ärtyny….. ovat kumpikin firmoja, jossa asiakaspalvelun saaminen työn ja tuskan takana.
8
KIA / Vs: Kia Ceed 2018-
« Uusin viesti kirjoittanut arska tänään kello 18:47 »
Business Premium ProCeed maksaa 33 400 € (160 hv). Focus (182 hv) maksaa 32 900 €. Molemmat automaatteja ja Focus on farmari. Vai katsoinko hinnastoja aivan väärin?
Jos verrataan 204 hv ProCeediin, niin sitten hintaeroa onkin se 4 000 €
9
Tesla / Vs: Yleistä keskustelua Teslasta
« Uusin viesti kirjoittanut Classic tänään kello 18:43 »
Lähes kaikkea muuta kuin tieliikennettä ajaa jo robotti pääosan matkasta. Laivoja, lentokoneita, junia...
Jotain ammattitutkintoa ja asennetta noihin kuitenkin vaaditaan, moneen hommaan myös johtokeskuksia ym. valvontaa ja reititystä. Auton puikkoihin tarttuu sen sijaan hyvin sekalainen sakki ja tieväylät ynnä -tapahtumat ovat mitä ihmeellisimpiä...
10
Tesla / Vs: Yleistä keskustelua Teslasta
« Uusin viesti kirjoittanut MJK tänään kello 18:26 »
Voi vaatia jonkin verran aikaa, että suuri yleisö on valmis robotin kyytiin.

Lähes kaikkea muuta kuin tieliikennettä ajaa jo robotti pääosan matkasta. Laivoja, lentokoneita, junia.. ihminen on siellä vain varmuuden vuoksi. Näinhän Teslakin on tuon ajatellut, osa vain ei sisäistä sitä ja näpertää puhelinta tai jopa torkahtelee. Isoja onnettomuuksia on sattunut kaikille noille edellä mainituille kulkuvälineille, kun se viime kädessä vastuussa oleva ei ole keskittynyt tehtäväänsä automatiikan pettäessä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraava]