autoilua & elämää

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraava]
1
AV, HiFi, tietotekniikka, mobiiliviestintä, valokuvaus / Vs: Digiboksit
« Uusin viesti kirjoittanut tai tänään kello 11:52 »
Humax, kuvan perusteella pvr 9200t:

Mitä mahtaa tarkoittaa kuvan mukainen keltavihreä ikoni? Vanhemmilta tuli hätähuuto että tallennus ei toimi. Koska ko. väki on varautunut tulevaisuuteen, oli varastossa toinen samanlainen toimivana jemmattu boksi, mutta se teki saman tempun.

Itselleni malli ei ole tuttu enkä pääse paikanpäälle tutkimaan.
2
Polestar / Vs: Polestar 2
« Uusin viesti kirjoittanut mk1n tänään kello 11:51 »
Pistin tänne muutaman lisäkuvan tuosta mun harmaasta teipistä, kun suoraan tähän foorumiin postattu kuva pienennetään aika reippaasti: https://imgur.com/a/ftqjsoq
3
Sähköinen autoilu / Vs: Sähköautojen yleistymisen esteet
« Uusin viesti kirjoittanut Karvis tänään kello 11:47 »
Kyllä nuo hinnat ovat ihan Teslan omistajille. Ei niistä mitään alennusta saa.

En puhunutkaan Teslan latureista vaan noista EVgo:n hinnoista. Electrify American hinnat on myös aivan asiallisia
4
Kori, autosähkö, sisätilat, autonhoito, huollot / Vs: Auton yliteippaus
« Uusin viesti kirjoittanut revote tänään kello 11:46 »
Mites pohjat eli jos keulassa on kiven/nastan iskemiä käyttäytyy eli näkyykö teippauksen alta? Vai onko teippareilla esim. jotain pikatasotteita että saadaan sileä pohja?

Ne näkyy teipin alta kyllä, kuten myös isoimmat naarmutkin. Pohjatöiden määrä / halutun lopputuloksen laatu näkyy hinnassa. Ne tarvittaessa maalaa pinnat kuntoon ja sitten teippi päälle.
5
Kori, autosähkö, sisätilat, autonhoito, huollot / Vs: Auton yliteippaus
« Uusin viesti kirjoittanut Bobo tänään kello 11:43 »
Yksi asia tulee teippauksesta mieleen. Mitä täältä olen lukenut, niin ilmeisesti ainoastaan yksi vakuutusyhtiö (onkohan POP vakuutus) antaa jälkikäteiselle autoteippaukselle vakuutuskorvauskattavuuden, mutta muut yhtiöt eivät. Mitenkähän enemmistö vakuutusyhtiöistä suhtautuu teipin poiston aiheuttamaan lisätyömäärään, jos pelti vaurioituu? Otetaan esimerkkinä vaikkapa voimakkaan raekuuron aiheuttama kattopellin lommoontuminen ja katto on autossa teipattu. Kattaakohan vakuutus tuon teipin poistamisenkin, vai joutuuko autoilija kaivamaan lisää kuvetta?
6
Polestar / Vs: Polestar 2
« Uusin viesti kirjoittanut revote tänään kello 11:37 »
Toimii < peukku >
7
Sähköinen autoilu / Vs: Sähköautojen lataus
« Uusin viesti kirjoittanut tpu tänään kello 11:31 »
KWh pohjainen uudistus on selkeydessään hyvä, kunhan tulisi joku idle-fee, ettei jengi seisottelisi autoaan 80-100% varauksella ja vie paikkaa joltain, joka kaipaa nopeaa latausta.

Tuossa käy vaan pian niin, että lataaja käy vain katkaisemassa latauksen ja aloittamassa uudelleen hieman ennenkuin aikaperusteinen maksu lähtee rullaamaan.
8
Mitsubishi / Vs: Mitsubishi poistuu Euroopan markkinoilta?
« Uusin viesti kirjoittanut Urlaub tänään kello 11:25 »
Kuorma-autoissa Hino on Toyotan merkki ja puolestaan Fuso kuuluu Mercedes-Benz ryhmään.


Mitsubishi-Fuso on mielenkiintoinen tapaus. Daimler Trucks omistaa siitä 89,29 %, mutta edelleen Mitsubishin logo komeilee keulalla. Suomessakin Veho on sen maahantuoja ja jälleenmyyjä.

Aika retrohenkinen auto on ja ohjaamokin on pysynyt samana 90 ellei jo 80-luvulta. Tiettävästi silti 110 % laadukas vehjes ja sitä kautta sillä riittää ystäviä.

9
Sähköinen autoilu / Vs: Sähköautojen lataus
« Uusin viesti kirjoittanut Marko_K tänään kello 11:16 »
Tuo koko homma K-Latauksella koskee vain ja ainoastaan 50 kW -latureita. HPC:t heillä jo ovat kilowattituntipohjaisesti hinnoiteltuja.
10
Sähköinen autoilu / Vs: Sähköautojen lataus
« Uusin viesti kirjoittanut Anterolainen tänään kello 11:14 »
KWh pohjainen uudistus on selkeydessään hyvä, kunhan tulisi joku idle-fee, ettei jengi seisottelisi autoaan 80-100% varauksella ja vie paikkaa joltain, joka kaipaa nopeaa latausta.
Juuri näin. Ja se idle-fee/"rankku" tietyn latausajan jälkeen pitäisi olla ajallisesti jo vähän aikaisemmin, kuin joillain palveluntarjoajilla tällä hetkellä, erityisesti HPC-latureilla. Aikarankku on saattanut tulla HPC-laturilla peliin vasta 60min jälkeen, pitäisi tulla jo aiemmin, viimeistään esim. 45min kohdalla, ja vaikka jo 30min jälkeen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraava]